abonneren
Computer

Waarom wordt Computer Totaal steeds meer Mobieltje Totaal?

In het nabije verleden was computertotaal een informatieve website m.b.t. computers, laptops, ect. Nu is er steeds meer aandacht voor smartphones en apps. Ik bezoek de website daarom niet zo vaak meer.

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Je reactie is begrijpelijk. Maar het is een kwestie van vraag en aanbod. Blijkbaar is er meer vraag naar info over smartphones en apps.
  Zou het algemeen zijn dan was er ook (eindelijk) meer aandacht gekomen voor Linux.
  • +
  • 0
  • -
  Tsja, de computerwereld verandert. Linux krijgt ook zeker aandacht, maar bedenk je wel dat er maar heel weinig gebruikers zijn. Zou dat ook graag anders zien, daarom blijft het zeker op de radar.
 • Het was niet bedoeld als persoonlijke “aanval” op een blad als ComputerTotaal. Begrijp mij niet verkeerd. Maar het lijkt wel alsof er niets anders bestaat als Windows en een stukje Apple. Veel mensen zijn nog bang om over te stappen naar Linux omdat de algeme opvatting (nog steeds) is dat Linux alleen voor nerds is terwijl dat allang(!!) niet meer zo is. Goed, er zijn wat lastige puntjes zoals sommige hardware aan de gang krijgen. Maar juist een blad als ComputerTotaal zou daarbij een zeer nuttige hulp kunnen zijn.

  De wereld van Linux is zoveel groter dan Windows. Zeker als je kijkt naar de gratis alternatieven voor Windows-programma’s. En Linux is veel veiliger en in sommige gevallen ook sneller.

  Vooral Linux Mint mate maakt de overstap van Windows naar Linux erg makkelijk. Alles zit duidelijk in een ouderwets menu waar je makkelijk je weg kan vinden.
  En als mensen eenmaal door hebben dat zelfs de zwaarste programma’s gratis zijn gaan ze vaak helemaal los!! Daar hebben ze geen last van shareware of software die ze geheel kunnen gebruiken na betalen! Ook hebben ze daar geen last van een meekijkend bedrijf. Er worden geen gegevens van je bewaard en zo. Linux is namelijk van jouw!!

Beantwoord deze vraag