Computer

Waarom krijgen nieuwe abonnee's korting of iets cadeau en moeten zij die al jaren abonnee zijn de volle mep betalen?

Zo denk ik dat ik mijn abonnement maar opzeg en over een jaar weer lid wordt met de korting en het tussenliggende jaar op een ander computerblad abonneer.

2 antwoorden
  • Daar kunnen de redacteuren, van Computer Totaal denk ik, zelf ook niets aan doen, zij zijn ook maar (gewone) werknemers van IDG Nederland, Het media bedrijf , waar Computer Totaal bij is ondergebracht, en zij hebben ook maar te doen, wat de directie van IDG Nederland (wat weer onderdeel is van het Amerikaanse IDG International) hun opdraagt.
    .
    Als je ze een nette mail/ brief stuurt, en daarin je ongenoegen kenbaar maakt, dat de directie van IDG helemaal niets doet voor de abonnees die al (vele) jaren trouw lid zijn. Maar nieuwe abonnees wel met open armen ontvangen, en belonen met gadgets, en dat je daarom vindt dat IDG, met dat beleid, huidige trouwe abonnees, die al langere tijd lid zit, daarmee ernstig tekort doet…..zo ongeveer…..dan zullen ze wel een reactie geven..Tenminste als je een nette brief mailt…zoals het spreekwoord luidt "niet geschoten, is altijd mis"……Je kan het altijd proberen. schud die beleidsmakers van IDG Nederland maar effe wakker…..
    http://idg.nl/contact/
  • Wat een gezeur om een prul dat je bij een nieuw abonnement krijgt.

    Het grootste cadeau dat je kunt krijgen is toch dat je dit geweldige blad periodiek op de deurmat hoort ploffen? ;-)

Beantwoord deze vraag