Computer

Vaste telefonie, oplossing voor hinder van buitenlandse helpdesks calls?

via het vaste net krijg ik geregeld telefoontjes van buitenlandse helpdesks die gebruik maken van nummers in in Europa. Deze nummers kunnen niet of moeilijk worden teruggebeld. Ik zou deze nummers willen filteren en de calls direct doorverwijzen naar de bittenbak. Mijn provider en handset leverancier hebben hier geen passende oplossing voor. Ik denk zelf aan een klein kastjes dat tussen de provideraansluiting en het basestation wordt geplaatst om de filtering tot stand te brengen. Kennen jullie een oplossing of hebben jullie suggesties? Alvast bedankt. Henk

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Ooit bij Solcon als provider gezeten. Daar kon ik in de router/modem aangeven welke telefoonnummers ik wilde blokkeren. Het begon al met nummers zonder nummerweergave en later ook 09**-nummers. Hoe dat tegenwoordig gaat weet ik niet maar ze hebben een website.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord