abonneren
Computer

Kan ik Outlook en google agenda laten samenwerken?

Ik wil mijn outlook afspraken ook graag in mijn Google agenda terug zien

1 antwoord
  • +
  • 1
  • -
  Ja, dat is zeker mogelijk. We gaan ervan uit dat je de Google-agenda in Outlook.com (webmail) wilt gebruiken, en niet in Outlook voor Office op je pc.

  Ga als volgt te werk:

  Meld je als eerste aan bij je Google Agenda. In de kolom aan de linkerzijde klik je op Mijn Agenda's en vervolgens de agenda die je wilt gebruiken in Outlook.com. Klik op de drie puntjes naast de agenda en vervolgens op 'Instellingen en delen', waarna je bij het instellingenscherm komt.

  Scroll iets naar beneden naar het onderdeel 'Agenda integreren'. Daar zie je bij 'Geheim adres in iCal-indeling' een link. Kopieer die link even tijdelijk naar je klembord of plak hem in een Notepad-bestand, je hebt deze later nodig.

  Ga nu naar Outlook.com en meld je aan. Vervolgens klik je op 'Agenda' via het menu linksboven (met de 9 blokjes). Klik nu bovenaan op 'Agenda toevoegen'. Klik daarna op 'Van Internet'. Hier kun je nu de koppeling die je hebt gekopieerd van Google Agenda plakken bij 'Koppeling naar agenda'. Geef een naam op en klik vervolgens op 'Opslaan'.

  Je Google Agenda wordt nu in het rijtje met agenda's weergegeven.

Beantwoord deze vraag