Computer

Ik wil in excel 2010 een reeds bestaande bestand open houden, nadat ik hem onder een nieuwe naam heb opgeslagen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Dit gaat niet op een 'standaard' manier, zo ver ik weet.

  De eenvoudigste wijze kost maar een paar muisklikken:
  Gebruik "save" om de actuele inhoud op te slaan onder de oude naam.
  Gebruik "save as…" om te bewaren onder een nieuwe naam. Vervolgens File -> Recent om de oude versie te openen.
  Uiteraard ben je de oude inhoud kwijt, maar dat een gevolg van het feit dat je de oude naam wilt aanhouden al heb je gewijzigde inhoud open. Anders, zorg dat je éérst een back-up hebt gemaakt van dat oude file.

  De iets complexere oplossing vereist gebruik van VBA, oftewel wat programmeren. Via de help-functie in Excel kwam ik snel op dit thread ( http://www.mrexcel.com/forum/excel-questions/364697-save-another-workbook-keep-original-workbook-name-open.html ). Dus de SaveCopyAs method gebruiken van het workbook. Gebruik de help in VBA mode van Excel voor de details.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord