Computer

Hoe verander je het Word (W)-pictogram in een willekeurige afbeelding?

ik maak boekverslagen in Word en zou het leuk vinden als ik de afbeelding van de omslag zou kunnen zien in plaats van het W-pictorgram.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  http://support.microsoft.com/kb/812003/nl
  • +
  • 0
  • -
  Het genoemde artikel gaat over folder-pictogrammen. Ik begrijp uit jouw vraag dat je het op individueel file-niveau wil.

  In het kort: zover ik kon nazoeken kan dit niet. Explorer toont alleen een afbeelding (in thumbnail-view) als het bestand een grafisch bestand is: een plaatje of een film.

  Hierbij moet je bedenken dat standaard Windows Explorer geen bestandsextensie toont. Het pictogram geeft aan met welk programma het bestand geopend zal worden en daarmee, voor zover nodig, een hint wat voor bestand het is.

  NASCHRIFT / AANVULLING
  Het is weliswaar geen 'thumbnail'-view van alle bestanden tegelijk, maar per bestand kun je een preview zien door in Explorer het "preview" pane aan te zetten (op de tab "View"). Ook voor Word-documenten.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord