Computer

hoe email adres wijzigen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Is je e-mail adres onderdeel van je internet abonnement van je provider, dan moet je die provider schriftelijk of telefonisch benaderen. en informeren wat de procedure is. Voor het (laten) wijzigen/aanmaken van een nieuw e-mail adres. Bij opzegging van je huidige provider is het verstandig een back-up te maken van al je contacten, en al je contacten, zo snel mogelijk te informeren tot welke datum je huidige e-mail adres bij de huidige provider nog actief is. En je contacten zo snel mogelijk op de hoogte brengen, van de ingebruikname van je nieuwe e-mail adres bij die andere provider…..
  Bij outlook.com, Gmail, of andere e-mail service, gewoon een nieuw adres aanmaken en die gebruiken, naast je oude e-mail adres, om de contacten op je oude e-mail adres te informeren, over je nieuwe e-mall adres, om ze de gelegenheid te geven om over te schakelen naar je nieuwe e-mail adres………zo ongeveer kun je dat doen…..
  suc6…
  • +
  • 0
  • -
  Tja, wat bedoel je:
  * Wijzigen als contactadres bij een bedrijf dat jouw oude emailadres heeft? Ieder bedrijf heeft zijn eigen manier van doen (van Facebook en LinkedIn tot het waterbedrijf en de energiemaatschappij…).
  * Wijzigen van het 'normale' emailadres in jouw email programma – zo ja, wat gebruik je: Thunderbird, Outlook, …?
  * Weghalen van adres info omdat je een PC of tablet wegdoet?
  * …?

  Oscar geeft al een aantal tips wat er allemaal aan vastzit als je een veel afgegeven emailadres wilt wijzigen, dus wat bedoelde je?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord