abonneren
Computer

Hoe doe ik nieuwe harde schijf in laptop en zet ik Battlefield 4 er op?

Ik heb een halfjaar geleden op marktplaats een laptop gekocht. Een compaq presario 1200. Dit stond erbij over specifikaties: cpu intel celeron 600mhz, ram 60mb, trident cyberblade i1 video. 8gb harde schijf. Windows Me. Nou heb ik niet veel verstand van computers maar degene waar ik deze laptop kocht zei dat ik er Battlefield 4 op ultra op kan spelen, alleen dat de harde schijf te klein is en er dus een nieuwe in moet. Nu zou ik graag willen weten hoe ik een nieuwe harde schijf er in moet doen. En hoe duur is zo'n ding ongeveer? Ik hoop niet te duur want de laptop heeft maar 175 euro gekost, als zo'n harde schijf heel duur is, is het naturlijk geen goedkope laptop meer. En als ik er een nieuwe harde schijf in heb gedaan, hoe zet ik dan Battlefield 4 erop? Kan ik dat ergens downloaden ofzo of moet je dat kopen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Hoe ga ik je dit voorzichtig vertellen?

  De leeftijd van je laptop is bijna 17 jaar oud. De minimale specs voor BF4 lopen mede daardoor VER voorbij jouw laptop: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/battlefield-4/11804/?p=r.
  Om in utra-mode te spelen lopen de specs nog veel hoger op.

  Ook al zou je er een nog zo'n snelle harddisk in zetten, het zal niet helpen. Het enige wat je nog kan doen met de laptop om er (veilig) mee te kunnen werken (internet & Office) is er Linux opzetten en het als werk-laptopje inzetten.

  Sorry!!

Beantwoord deze vraag