Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Computer

Er moet een koppeling gemaakt worden naar mapopties?

Deze vraag is voor mijn pc windows xp krijg de volgende melding als ik een bestandje wil openen bij email. Er moet een koppeling gemaakt worden naar mapopties ?. Die koppeling moet gemaakt worden. Hoe maak je die koppeling naar mapopties?.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Is de volledige vraag toevallig "Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld.Maak een koppeling via het onderdeel Mapopties in het Configuratiescherm."?

  Dan betekend het dat er geen programma op de computer is ge:installeerd(gekoppeld) dat de extentie kan openen.
  Wat is de extentie van het bestand dat je wilt openen?
  • +
  • 0
  • -
  Helaas zet je er niet bij wat de bestandsnaam is, of tenminste welke extensie.
  Komt het bericht van een (1) betrouwbare bron? of is er een .lnk bestand verzonden (2).
  Is het antwoord (1) ja en (2) nee, sla dan het bestand op op je pc.
  Probeer het bestand te openen. Lukt dit niet dan heb je de volgende opties:
  * Zoek het bestand op en klik er met rechts op. Kies voor openen met en vervolgens "standaard" programma selecteren. Afhankelijk van de extensie kies je het juiste programma.
  * Is de extensie niet zichtbaar; verwijder dan het vinkje bij "Extensie voor bekende bestandstypen verbergen". Dit kan bij "Map- en zoekopties" en tabblad weergave in de verkenner.
  * Als je niet weet bij welk programma de extensie hoort, doe dan eerst onderzoek op internet.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_bestandsextensies

  succes en groet,

Beantwoord deze vraag