abonneren
Computer

Beeldscherm doet het niet meer na update computer?

Ik heb nog niet zo lang de Acer Aspire TC-780 i6706 NL/GX - 785 gekocht en na een update van de computer werkt mijn beeldscherm niet meer. Alle kabels gecheckt en andere beeldschermen geprobeerd maar nergens geeft die signaal. De computer heb ik ook al een paar keer uit en aangezet maar ook dat werkte niet verder gaat de computer wel aan alles draait wel gewoon maar meer gebeurd er niet. Wie kan mij hier mee verder helpen????

4 antwoorden
    • +
    • 0
    • -
    Welke mogelijkheden heb je om een beeldscherm aan te sluiten? Vast niet alleen een aansluiting voor HDMI. Als ik kijk op https://tinyurl.com/CTAcer780 is te zien dat je meer mogelijkheden hebt.
  • @Kasander1 er zitten 2 mogelijkheden op bij mijn computer en dat is hdmi en dp aansluiting die heb ik al geprobeerd geen een van beide werkt.
  • Deze wordt lastig. Dan blijven er nog twee mogelijkheden over (zover ik kan bedenken).

    Plaats een losse videokaart en probeer het nog eens.
    >Moet je natuurlijk wel een videokaart hebben<

    Start de computer eens op met Linux.
    >Moet je een dvd met Linux branden<

    Als je info nodig hebt over de tweede optie moet je het even aangeven.
  • Om een image van Linux te krijgen ga je naar
    https://linuxmint.com/edition.php?id=263
    en scroll je naar beneden tot aan de Nederlandse vlag. Kies er daar maar een uit. De downloadsnelheden van de verschillende aanbieders ontlopen elkaar niet veel.

    Een prettig programma om de iso te branden naar een USB-stick vind je op
    https://rufus.ie/

    Heb je verder hulp nodig, laat het hier even weten.

    Oh, mocht je je afvragen 'waarom'? Omdat je op die manier een geheel eigen operation system opstart dat niets met Windows te maken heeft. Als dat wel zichtbaar opstart weet je dat je computer niet defect is en kan je vanuit daar verder.

Beantwoord deze vraag