Computer

aansluiten op stereo installatie?

Ik zou graag een luidsprekerset (met net voeding) en een stereo installatie aansluiten op de computer. Deze heeft een (groene )uitgang. Kan ik daarvoor een gewone splitter gebruiken?https://www.youtube.com/watch?v=th1amDufkKk&list=PLk0-NNGp2jCYqbaBYLILh4l2uqcOV-tI0

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  In principe is iedere uitgang met een signaal op 'lijn' nivo bedoeld om met 1 ander apparaat te verbinden.

  Het is inderdaad denkbaar zo'n uitgang te splitsen, maar of dat juist gebeurt moet je goed nagaan (ik weet het niet) doordat de 'belasting' van zo'n uitgang niet onbeperkt kan zijn natuurlijk.
  • +
  • 0
  • -
  Alle stereo installaties kunnen aan een pc worden geplaatst
  weet niet wat voor geluidkaart je gebruikt, maar je kan een van jou uitgangen gebruiken achter op de geluidskaart.
  het kabeltje van de Pc plaats je op de line ingang van de versterker
  zo kan je al het geluid naar jouw stereo apparatuur sturen.
  meestal zit er op een goede geluidkaart meerdere uitgangen.
  plaats de luidspreker set op deze uitgang en in Windows aangeven dat deze poort ook open moet staan. je kan nu de boxen + stereo set beluisteren.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord