abonneren
Computer

Aanschaf high end gaming pc. Wat zijn de mogelijkheden?

Hallo, Ik hoop dat iemand mij even kan helpen. Na 11 jaar een goeie dienst te hebben we bewezen, heeft mijn destop pc het toch opgegeven. En dus is het tijd voor een nieuwe pc! Ik ben zelf een persoon die gewoon zijn pc uit de schap koopt. Maar heb geleerd dat dit niet altijd de beste keuze is. Dus wat raden jullie mij aan? Dit is wat ik van mijn pc verwacht - minimaal 4k - VR ready - Streaming for o.a. twitch - Minimaal 4k video bewerking kunnen doen. - De nieuwste spellen kunnen spelen zonder problemen Ik heb zelf al een ssd en hdd.. dus dat is voor mij niet zo belangrijk. Mijn budget zou ongeveer tussen de 1400 en 1500 gaan zitten. Ik zelf zit een beetje te aasen op deze pc: [url]https://www.bol.com/nl/p/asus-rog-g15ck-nl020t-intel-core-i7-8-gb-1512-gb-hdd-ssd-tower-desktop-zwart/9300000003437441/?referrer=socialshare_pdp_www[/url] Ook is het me opgevallen dat er veel webshops zijn waar je je pc kan laten samenstellen. Maar waar ik mee zit. Wie kan ik echt vertrouwen? Ik wil wel ergens kopen waar ik goeie service krijg. Wie heeft er verder tips voor mij? Dank je wel.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Het is inderdaad niet eenvoudig uit het uitgebreide aanbod iets gefundeerd te kiezen. Ik lees al jaren de (Duitse) c’t om bij te blijven en zeker overzicht houden blijft lastig met zoveel varianten van alle componenten.

  Als je niet op elk component wilt studeren en een persoonlijk gemotiveerde keus wilt maken dan zou ik b.v. eens kijken bij de systemen die Tweakers.net af en toe samenstelt voor een bepaald doel en daar eventueel een eigen accent leggen.

  Voor gamen is natuurlijk de grafische kaart erg belangrijk dus daar zou je de laatste vergelijkende test van kunnen uitpluizen.

  Een goede shop is b.v. Informatique, Alternate m.a.w. de lang meedraaiiende pc zaken.
  • +
  • 0
  • -
  zelf hier al een aantal x besteld. betrouwbaar, scherp geprijsd en goede vlotte service
  https://www.dragoncomputers.eu/

  mvg, CSW_Wouter

Beantwoord deze vraag