Beveiliging & Privacy

Kan ransomeware virus de mappen 'WindowsImageBackup' en 'FileHistory' besmetten?

10 tips voor de beste back-up tegen ransomware: Op een externe schijf staan de 'WindowsImageBackup' en 'FileHistory' mappen en als gebruiker heb ik geen rechten om in die mappen te kunnen kijken. Ook kan ik niet ontdekken wie wel recht heeft op die mappen. Kan een ransomware virus hier wel alles verzieken of moet ik die schijf 'unmounten' na gebruik en 'mounten. om de volgende backup te maken? En wellicht weet iemand welke rechten op de mappen 'WindowsImageBackup' en 'FileHistory' van toepassing zijn? Je kan toegang forceren maar dan krijg ik niet meer die waarschuwing van Windows.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Ligt er een beetje aan hoe geavanceerd de malware is. In principe zou de ransomware er niet bij kunnen komen. Sowieso is het 't veiligst om je back-up los van je pc te bewaren.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord