abonneren
Apps & Software

ZabaSearch heeft zich genesteld in Chrome, hoe kan ik dit verwijderen?

Het zal 'meegekomen' zijn met een ander proggi en het levert een 5x8 cm window op links onder in het scherm over Google Chrome heen. Uitermate irritant!!

2 antwoorden
 • misschien helpt dit:
  https://www.question.com/how-can-i-remove-zaba-search-box-from-my-chrome-797195.html
 • Problemen opgelost?….. ja?…. Mooi…
  ..niet.??…. oké…
  .
  Probeer deze…
  Dat is denk ik wel op te lossen. Wel de instructie opvolgen, ánders is héb je er nog een probleem bij.
  oké …..
  even uitleg over het mogelijk ontstaan van hét probleem. Dan ga je zelf het probleem oplossen, met de gegeven instructie. Het tooltje dat je daarvoor krijgt is gratis, onbeperkt te gebruiken.
  .

  Trage computer, spyware, andere startpagina, popups, reclame in browsers.
  Slachtoffers van trojans hebben vaak te maken met rare gedragingen van hun pc.. net of je pc een eigen wil heeft gekregen.
  Soms krijg je een of meerdere toolbars in je browser of taakbalk te zien zonder je je kan herinneren dat je die geinstalleerd hebt.
  Je opent je browser en je merkt op dat je startpagina/homepage is verandert naar een of andere vage website die je nog nooit eerder hebt gezien.
  Deze sites komen ook meestal tevoorschijn als een site niet wordt gevonden, dus in plaats van een standaard 'Cannot find server' een redirect. Als je zulke sites te zien krijgt wijst dit op spyware/browser hijackers.
  Popup vensters, of popups, zijn vensters die automatisch tijdens het browsen tevoorschijn komen, zonder je toestemming. Ze zijn er in verschillende maten, maar bedekken meestal niet het hele scherm.

  Download de gratis AdwCleaner naar je bureaublad
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Start AdwCleaner.exe door met de rechtermuisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren.
  .
  Met AdwCleaner ga je nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit doe je door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er allemaal aan ongewenste reclame tegen je favoriete browser is geinstalleerd. Na de scan kan je door middel van het uit vinken van het eventuele gevonden item het item uitsluiten van het verwijderen. Bijvoorbeeld omdat het betreffende bestand je bekend voorkomt.
  .
  Na de scan…
  De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op eventuele ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijderings, kan je de vinkjes laten staan, Maar is er toch een bestand dat onterecht als verdacht is aangemerkt, dan het vinkje verwijderen, maar over het algemeen is dat wat gevonden wordt, foute software.
  Nu ga je opschonen door op de knop Clean te drukken
  .
  Na het Clean process, moet je nog een aantal keer op OK te klikken, en wordt de computer opnieuw opgestart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 (afhankelijk welke Windows je gebruikt) een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 moet je eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doe je door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.
  .
  indien de startpagina was gekaapt, wordt deze standaard op Google gezet, eventueel wijzigen, in startpagina van eigen voorkeur.
  .
  Oja, let tijdens het downloaden van gratis applicaties, buiten de Google play store, Windows store, voordat je het downloaden start, goed op, of er behalve de applicatie die je gaat downloaden, er geen ánder applicaties, staan aangevinkt, is dat het geval, die vinkjes wegklikken, anders zit je ná het downloaden, opgezadeld met één gewijzigde startpagina, of toolbar enz, waar je niet om had gevraagd, …….zo vookom je de installatie, van ongevraagde, ongewenste applicaties.

Beantwoord deze vraag