Apps & Software

youtube filmptjes stoppen na 30 a 45 seconden ??

als ik YouTube of andere filmptjes wil afspelen stoppen deze na een seconde of dertig , veertig , en gaan niet verder , dit gebeurt de laatste vier dagen , wat is er loos ??

3 antwoorden
 • Verander het kanaal
  .
  Het minst drukke kanaal wordt automatisch als standaardtoegang ingesteld op de dag dat je de router voor de eerste keer configureert. Als dat alweer een tijd geleden is, kan de situatie inmiddels behoorlijk zijn veranderd. Bijvoorbeeld de bibliotheek op de hoek kan nieuwe routers hebben….of zoiets. Of er zijn inmiddels andere buren naast je komen wonen, die ook het draadloze internet hebben ontdekt. Opeens kan zo het verkeer op dat voorheen lege kanaal erg zijn toegenomen, terwijl andere kanalen ongemoeid worden gelaten.
  .
  Gebruik , zoek, een andere frequentie
  .
  Het is druk op de 2,4GHz-frequentie. Niet alleen gebruiken je (naste) buren dezelfde frequentie, maar ook babyfoons, draadloze DECT- telefoons, routers en veel andere apparaten werken zo ongeveer in dit spectrum. De meeste moderne routers zijn dualband, wat betekent dat ze twee signalen gebruiken: 2,4 GHz en 5 GHz. Het is een stuk minder druk op dit tweede gebied en je hebt meer kanalen tot je beschikking. Zet je Router op een ander kanaal…..en kijk of internet weer doet, en je YouTube dan weer goed kan bekijken
  ..
  Sterkte….
  Suc6………
 • Heb je dit probleem met elke browser? Probeer eens een andere….
 • Heb je je browser ge-update, check of er in tussentijd updates zijn uitgekomen voor de browser, die je gebruikt……. Download die alsnog…Sommige browser werken minder goed wanneer een nieuwe update is uitgekomen. die je nog niet hebt gedownload…..

Beantwoord deze vraag