Apps & Software

Windows live mail start niet door.Opnieuw installeren geeft de melding dat er al een versie is. Hoe los ik dit op?

Het rondje blijft maar doorcirkelen

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  De oorzaak kan zijn achterstand op nieuwe Windows updates.
  Via Windows Update controleren of er updates zijn:
  Open Windows Update door op de knop Start te klikken. Typ in het zoekvak de tekst Update en klik vervolgens in de lijst met resultaten op Windows Update.
  Klik in het navigatievenster op Controleren op updates en wacht terwijl wordt gecontroleerd welke updates voor uw computer beschikbaar zijn.
  Als er een bericht wordt weergegeven met de melding dat er belangrijke updates beschikbaar zijn of waarin je wordt gevraagd belangrijke updates weer te geven, klikt je op het bericht om de belangrijke updates te bekijken, zodat u de updates die je wilt installeren, kunt selecteren.
  Klik in de lijst op de belangrijke updates voor meer informatie. Schakel de selectievakjes in voor de updates die je wilt installeren en klik vervolgens op OK.
  Klik op Updates installeren.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord