Apps & Software

windows drive per abuis verwijderd hoe kan ik hem er weer opzetten ?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Wat heb je gedaan waardoor die verwijderd is?

  Start je PC helemaal niet meer op of is er nog mee te werken? In het laatste geval, ga naar drive management (Administrative Tools -> Computer management -> Drive management) en probeer de schijf weer te 'mount' en. In GEEN geval formatteren, dan raakt je namelijk de schijfinhoud kwijt.

  Doordat het juist de Windows-schijf is die je hebt laten verdwijnen kan het heel moeilijk zijn na een herstart er nog mee te werken. Windows 'werkt' zogezegd niet meer omdat het zichzelf niet kan vinden. Andersom kan het juist na een herstart zo zijn dat de Windows-schjf zichzelf weer automatisch heeft ge'mount' en weer zichtbaar is. Ik kan niet voorspellen war gebeurt zo lang niet duidelijk is hoe je'm hebt verwijderd.
  • +
  • 0
  • -
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows
  estore-driver-previous-version#1TC=windows-7
  Probeer deze mogelijkheid…..
  …Sterkte…..
  Suc6…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord