Apps & Software

Windows Defender

Elke keer als ik mijn computer (Windows 7) opstart, verschijnt er een venster van Windows Defender. Hoe zorg ik ervoor dat dit niet gebeurt? Ik heb al geprobeerd om het via services.msc uit te schakelen, maar dan krijg ik weer een venster (na het opstarten van de pc) dat Defender is uitgeschakeld. Staat Defender aan, dan krijg ik direct een venster over een laatste scan.

5 antwoorden
  • Uitleg om dit uit te zetten staat hier:

    http://computertotaal.nl/apps-software/windows-7-windows-defender-uitschakelen-556
  • dat werkt dus niet. ik heb dit gedaan en daarna direct de pc opgestart. ik krijg dan een venster van Defender te zien waarin staat dat Defender is uitgeschakeld. wat ik ook doe, Defender 'start' als het ware altijd op.
  • In msconfig/services moet je vinkje bij Windows Defender uitschakelen. Dan in mconfig/startup Windows Operating System uitvinken daar waar de command regel is: '%Program Files%\Windows Defender\MSASCui.exe -hide'. Dan opnieuw opstarten en het zou verholpen moeten zijn!
  • Zie ook:

    http://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/mse-protect_start/how-do-i-remove-windows-defender-disabled/51d0d1fb-8694-4b40-b92d-e398e10f531b
  • top, dat met die vinkjes werkt. hartelijk dank!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord