Apps & Software

Windows 7 utimate wil in een systeembackup ook een data schijf meenemen, waarom is dit?

Mijn PC heeft 3 schijven C:=SSD 128GB, D:=HDD 2TB en E:=HDD 1,5TB. Windows 7 Ultimate + alle programmatuur staat op C: Wanneer ik nieuwe software installeer maak ik een verse systeem back up, in het verleden werd altijd netjes alleen de C: schijf hierin meegenomen, echter wanneer ik dit nu weer wil doen vind Windows dat ook de D: schijf meegenomen dient te worden (is grijs, kan niet uitgevinkt worden). Dit wil ik uiteraard niet. Hebben jullie enig idee wat hiervan de oorzaak kan zijn?

1 antwoord
  • Ik neem aan dat je een herstelpunt bedoelt?

    Meest waarschijnlijk is dat bij een vorige installatie software gedeeltelijk op die D-schijf staat (dll's of sys bestanden e.d.).

    Een herstelpunt kijkt alleen naar het mogelijk herstellen van software en instellingen, niet naar gegevens (docs, foto's enz) die verder op die D-schijf staan.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord