abonneren
Apps & Software

windows 7 dvd maken

Ik heb een PC gekocht waarop een windows 7 home edition 32bits herstelpartitie staat en er is ook een cd bijgeverd voor systeem herstel. Nu heb ik gelezen dat daarvan toch een echte complete cd gemaakt kan worden zodat er gewoon een normale installatie altijd gedaan kan worden. Hoe kan ik deze windows 7 DVD zelf maken.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Als je geen problemen hebt met het lezen van Duits heb ik hier een prima oplossing voor je.
  Let ook wel even goed op de commentaren eronder. Dit omdat het laatste gedeelte niet compleet op de site staat. Maar de link naar de oplossing staat erbij. Dus eerst op je gemak alles goed lezen en dan pas beginnen. dan hoef je het niet gedeeltelijk dubbel te doen.
  Hier komen de links:
  http://www.com-magazin.de/praxis/windows-7/setup-dvd-windows-7-7589.html

  http://www.focus.de/digital/computer/computer-laestige-windows-7-aktivierung-abstellen_aid_557335.html
  Daarna hen je EEn DVD die de OEM versie bevat van het systeem dat je kocht. EN hoef je je niet meer druk te maken over het tijdens de installatie invullen van je Product Key (dat is die waar OEM instaat en je kan uitlezen met het freeware progje CW-Sysinfo.
  En nog een tip. Als je zo'n Setup van W7 nu eens op een stick zet gaat het installeren ook sneller. Daar staan, voor als je het niet kunt, genoeg handleidingen voor op het NET.
  Zo, ik gaf antwoord omdat ik dat ontzettend opschepperige en domme irritante opmerkingen van zogenaamde helpers kotsmoe ben. Natuurlijk is soms een image een optie, maar jij wil het op de gewende traditionele manier doen. Die heb je na wat werk dat zich loont want in 2016 neemt Microsoft meen ik buiten de Pro versie Windows 7 er ook al uit. Tja, we moeten nou eenmaal aan W8, of we het als hoby-ist leuk vinden of niet!
  Veel plezier ermee!

Beantwoord deze vraag