Apps & Software

windows 10 veilige modus (F4) of (F5) lukt niet - "FOUTmelding" - wat nu?

Vooraf: pc in 2012 aangekocht met officiële windows8.1; toen geen probleem - eind 2015 upgrade naar windows10. Nu: Naar veilige modus gaan, al dan niet met netwerkmogelijkheden, kan op zich wel, maar ik krijg telkens een mededeling op blauwe achtergrond: "Deze app kan niet worden geopend - Aan de slag "kan niet worden geopend met het ingebouwd administratoraccount". Meld u aan met een ander account en probeer het opnieuw. Probleem is o.a. dat ik geen 'internettoegang' heb.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Dus het probleem is eigenlijk dat de computer niet op internet wil?! Maar kan je wel inloggen op Windows? Als je dat kan heeft de netwerkkaart waarschijnlijk nieuwe drivers nodig.

    Kom er achter welke netwerkkaart je hebt en download de drivers op een andere pc. Of een smartphone of tablet. Zet ze op de computer en installeer ze.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord