Apps & Software

windows 10 upgrate?

IK krijg de melding om up te daten naar windows 10. Ik wil dit nu niet maar heb begrepen dat het gratis upgraden eind juni stopt. Kan ik de upgrate ook op een usb stick zetten en later eventueel alsnog installeren zodat ik de gratis update niet mis loop? Dank!

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Helaas. Vanaf 29 juli is het gewoon niet meer gratis. Punt. Vanuit welke kant je het ook probeert. Maar je kan niet zeggen dat MS niet z'n best heeft gedaan om mensen zover te krijgen. Ze hebben zelfs gelokt met een gratis(?) besturingssysteem.

  Maar als je nu al denkt dat je straks toch maar over zal gaan kan je het net zo goed nu doen. Met een paar kleine ingrepen kan je er zelfs een aardige uiterlijke W7/8-kloon van maken als je het zou missen.

  Ik kan je geen garanties geven over welke hardware/software zal blijven werken.
  En mocht je toch over gaan, denk alsjeblieft aan behoorlijke backups van je persoonlijke data !!!

  En bekijk het volgende artikel even:
  http://computertotaal.nl/pc/zo-stap-je-moeiteloos-over-op-windows-10-67020

  En als je toch lekker bezig bent:
  http://computertotaal.nl/dossiers/windows-10
  • +
  • 0
  • -
  U kan de upgrade/installatie bestanden wel op een USB stick zetten maar daar bent u niets mee als Microsoft beslist van het gratis upgraden te stoppen. De installatie zal van dan af immers niet meer activeren.

  Wat kan wel. U kan natuurlijk upgraden naar Windows 10 en daarna terug downgraden. In dat geval kan u in de toekomst nog steeds de keuze maken tussen het oorspronkelijke besturingssysteem en Windows 10.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord