Apps & Software

Weet iemand een oplossing??

Als ik op de taakbalk de geluidsterkte-icoon aanklik verschijnt normaal geluidsterkteschuif. Wil ik echter wijzigen en ga ik met de muis omhoog vanaf de taakbalk, dan verdwijnt de schuif en kan ik niet erbij.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Het is normaliter een onderdeel van Windows dus behoort na een herstart goed te werken, iets dat je even snel kunt proberen is het proces: 'explorer.exe' in taakbeheer (Verkenner eerst even sluiten) even stoppen en als nieuwe taak starten. Dit proces genereert de desktop (naast de Verkenner). Misschien dat een nieuwe generatie van de desktop het ondervangt, helpt mij wel eens.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord