Apps & Software

Wat te doen na 'User profile-service verhindert het aanmelden' opgelost te hebben?.

In een vrij korte tijd, gisteren en de vorige keer was een klein jaar terug, kreeg ik de laptop van mijn schoonbroer terug aan de praat nadat hij de melding 'User profile-service verhindert het aanmelden' kreeg. In beide gevallen heb ik eerst een systeemherstel en nadien een defragmentatie van de harde schijf uitgevoerd. Mijn vraag is nu: 'Wat kan ik doen om te vermijden dat hij deze melding nog terug krijgt? Of is dit een onvermijdelijk gegeven met Windows 7? Dankjewel om mee te denken naar een effectieve oplossing. mvg

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  https://support2.microsoft.com/kb/947215/nl
  .
  Af en toe wordt uw gebruikersprofiel niet correct gelezen in Windows, bijvoorbeeld als uw computer wordt gescand door uw antivirussoftware terwijl u zich probeert aan te melden. Probeer het probleem op te lossen door uw computer opnieuw op te starten en u aan te melden met uw gebruikersaccount voordat u met deze methoden begint. Als het probleem niet wordt opgelost door de computer opnieuw op te starten, volgt u de stappen in de in de link vermelde instructies om het probleem op te lossen.
  • +
  • 0
  • -
  De kans is zeer groot dat de harde schijf in slechte staat is. Controleer de harde schijf met de Ultimate boot CD:
  http://decomputer.be/boot-disk-ultimate-boot-cd/

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord