Apps & Software

Wat kan het vreemde geluid zijn van de tv?

Af en toe hoor ik een geluid uit de tv komen dat gelijkt op het geluid dat ik associeer met een onderzeeër. Een korte hoge galm. Wat kan dat zijn? Een soort sonar in mijn tv?? Ik heb een Samsung SmartTV!

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Die korte ping die je hoort, die ken ik wel bij een computer, misschien druk je de afstandsbediening net iets te lang in, en beschouwd de SmartTV het langer indrukken van de afstandsbediening als twee keer geven van de zelfde opdracht, terwijl de smart tv al bezig is met het uitvoeren van de opdracht. Ik denk dat je na het (goed) indrukken van de afstandsbediening, even 1 of hooguit 2 seconden moet wachten, om de SmartTV de gelegenheid te geven te kunnen reageren op de opdracht uit de afstandsbediening. Ik denk dat die sonar ping dan niet meer zal horen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord