Apps & Software

Wat is Ssvagent.exe?

Ik kreeg de vraag om te kijken naar de laptop van mijn vriendin der zus. Antivirus Vista stond erop en was verlopen en gaf allemaal rare dingen aan. Die is verwijderd, Avast stond erop die heb ik ook verwijderd. Nu wou ik avg downloaden en installeren. Maar eerst het volgende: - Als ik internet opstart krijg ik een venster waarin staat openen met, waar wilt u dit programma mee openen en staat er ssvagent.exe. Druk ik op annuleren kan ik gewoon op internet. - Avg gedownload, wil ik uitvoeren en krijg ik weer openen met en weer die ssvagent.exe. Druk ik op annuleren doet die niks. Mijn vraag is, hoe kan ik dit verhelpen en wat houdt ssvagent.exe in?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  http://www.idealsoftware.nl/MBAM/ Deze ff installeren en een log posten bij beveiliging. Daarna een Hijackthis-log maken en ook posten bij beveiliging.
  http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis
  • +
  • 0
  • -
  lang leve google:

  http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie8-windows_other/ssvagentexe-appears-each-time-we-try-to-log-on/ba4a4f43-efa1-45c6-8925-875f648ad506

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord