Apps & Software

Wat is Inetpub?

Terug XP geïnstalleerd (deed ik reeds enkele malen de laatste tijd: HD crash :cry: ) en nu merk ik rechtstreeks op mijn C de map INETPUB met daarin als submappen o.a. badmail, mailroot, ... Heeft dus iets met mail te maken. Vorige keren had ik die map niet dus ik dacht: 'k gooi hem weg. In XP vertikt hij het (in gebruik), in Dos krijg ik hem wel weg, maar dan komt de kat telkens weer als ik XP opstart... Waar komt die map vandaan (van welk prog?) en wat doet ie dan?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Voor zover ik kon vinden op internet (http://www.skybuilders.com/users/jesse/docs/howToSMTP.html) zijn die subdirectories van de mailserver in windows.
    Blijkbaar heb je die deze keer geïnstalleerd tijdens de installatie. Na het zoeken op google lijkt het er op dat die mailserver meekomt met IIS (de webserver). Dus de enige oplossing lijkt mij om IIS te deïnstalleren.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord