abonneren
Apps & Software

Wat is een mogelijk geschikte GPU voor een HP DC7600 SFF?

Ik zoek een grafische kaart voor een HP DC7600 SFF pc. We hebben het hier over een pc die zo goed als antiek is, maar toch wou ik er een kaartje in stoppen. Nu is de beperking zijn small form factor dus moet low profile zijn. Maar dat is niet het ergste. Er zit een PSU (voeding) in van slechts 240 Watt. Dat in combinatie met een een Intel Pentium D CPU. (die dingen die zo lekker warm worden) en geen optie om een extra fan te plaatsen in de kast, zoek ik dus een kaart die niet al te veel warmte afgeeft. Wie het weet mag het zeggen :-) Het gaat om deze dus: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c00376254 Bedankt voor de moeite vast! Gr TT

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Een videokaart voor een pc uit 2005. Ik denk dat je het beste op marktplaats kan gaan zoeken! Of loop even binnen bij een pc-dump!!

  Een een extra fan is trouwens best wel aan te brengen. Je moet er alleen handigheid en lef voor hebben. Koop een fan die je kan aansluiten tussen de stroomkabel van je cd-speler. Het klinkt grof maar zaag een rond gat in de deksel van de kast en plaats daar fan.
  Waarom weet ik dat dat werkt? Omdat ik al van alles op die manier heb in- en opgebouwd.

  Aan de andere kant, gezien alle moeite en het geld kan je beter een nieuwer tweedehands pc'tje aanschaffen van een paar jaar oud waar een normale kaart in kan. Low profile is altijd duurder dan een high.

Beantwoord deze vraag