abonneren
Apps & Software

Wat is een goede media speler?

Beste computertotaal mensen. Ik ben op zoek naar een cadeau voor mijn man. Hij is erg van de technische snufjes dus ben ik opzoek gegaan naar een leuk technisch cadeautje. Nu kwam ik deze lijst tegen: http://www.jouwmaatkast.nl/blog/kerstcadeautjes-lijst-met-tips/ Hier heb je een kopje Gadget fan en hier staat media speler bij. Nu heb ik hier naar zitten zoeken op google, maar ik kom zo veel verschillende dingen tegen dat ik niet weet wat ik moet kopen. Mijn man vind apple goed maar een apple tv is dat dan iets? Of kan ik beter een goedkoper merk nemen? Alvast bedankt voor jullie hulp!

3 antwoorden
  • Oei, wel lastig hoor, zoveel soorten en maten. Is een Mycom cadeaubon geen idee? Kan hij hem zelf uitzoeken. Of bij een andere computerwinkel die bij jullie in de buurt zit natuurlijk. Een Apple TV is wel leuk als je alleen legale content bekijkt, maar als je man graag een filmpje downloadt, dan kan je beter voor een speler kiezen die wat meer vrijheid biedt, is wel iets om rekening mee te houden.

    Zelf heb ik er 1 van LG en die bevalt me erg goed, maar of die nog te koop is weet ik niet.
  • Nou als manlief al erg "Apple minded" is en ook al wat Apple devices (iMac, iPod, iPhone, iPad, etc.) heeft, dan zul je 'm zeker blij maken met een Apple TV. Apple spul werkt nu eenmaal het fijnst samen met ander Apple spul.

    En dat apparaatje is niet eens zo duur, ik zie 'm voor 99 euro bij Saturn.
    http://tweakers.net/pricewatch/306585/apple-tv-(2012).html
  • En o ja, met de AirVideo app uit de Apple Store kun je ook gewoon gedownloade content streamen naar je Apple TV, dus dat is niet echt een beperking van deze mediaspeler t.o.v. andere.

Beantwoord deze vraag