abonneren
Apps & Software

Wat betekent 'Bewerking geannuleerd vanwege sytsteembeperkingen'?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  In welk programma treedt deze melding op?
  • +
  • 0
  • -
  Dit probleem doet zich voor wanneer er niet meer correct in het register staat wat er moet worden gedaan met bepaalde bestandstypen en protocollen, met name html-gerelateerde. Dit gebeurt meestal wanneer een programma (in de meeste gevallen Google Chrome) de eigenschappen van deze bestandstypen en protocollen zo aanpast dat deze geassocieerd worden met het betreffende programma. Dit gaat goed zolang dit programma ook op het systeem staat. Wanneer de software echter wordt gedeïnstalleerd maar de setup laat het na de wijzigingen in het register ongedaan te maken (zoals dat helaas dankzij slordig programmeerwerk bij Google Chrome het geval is) loopt men tegen deze problemen aan.  Om dit op te lossen zullen de registerwaarden dus teruggezet moeten worden naar de standaardwaarden, dus bijvoorbeeld van chromehtml naar htmlfile.

  De eerste stap is het opnieuw instellen van Internet Explorer.
  Het kb-artikel Foutbericht wanneer u op een hyperlink klikt in Outlook (kb310049) omschrijft dit probleem en biedt een automatische Fixit 50388 die de meeste relevante registersleutels en -waarden terugzet.
  Om alle bekende html-gerelateerde registersleutels en waarden terug te zetten kan men ook een registerbestand dat hiervoor is geschreven importeren.

  http://answers.microsoft.com/nl-nl/office/forum/officeversion_other-outlook/

Beantwoord deze vraag