Apps & Software

Was mijn vraag niet duidelijk genoeg ?

Mijn vraag was wellicht niet zo heel duidelijk. De luidsprekers waren en zijn wel degelijk aangesloten maar in configuratiescherm -->geluiden beweert Windows 7 van niet. Aangesloten op mijn laptop werken ze trouwens probleemloos (is dus niets mis mee) maar op de PC krijg ik plots geen geluid meer.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Luidspreker problemen kunnen verschillende oorzaken hebben, dat maakt het oplossen van het probleem soms lastig, Of het nou wel/niet door eigen toedoen is gekomen, doet er niet toe. Volg deze instructies om zo geduldig stap voor stap de oorzaak te vinden, en volg de aangedragen suggesties om zo het (gevonden) probleem op te lossen.
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/tips-fixing-common-sound-problems#tips-fixing-common-sound-problems=windows-7
  .
  De instructies zijn uit het Engels, vertaald in het Nederlands
  .

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord