Apps & Software

Waarom worden mijn verzonden items niet weergegeven in de map verzonden items in outlook 2013?

Ik heb sinds gisteren office 2013. Nu heb ik een mailtje verstuurd via outlook, maar ik krijg deze niet te zien in mijn verzonden items in outlook (de verzonden mailtjes komen wel in mijn map op gmail zelf te staan...). Ik heb op internet gezocht naar een oplossing, maar kom er niet uit. Wie kan mij uitleggen wat ik moet doen om mijn outlook 2013 veilig en juist in te stellen en te gebruiken?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Dat komt omdat er geen kopie van de verzonden berichten wordt opgeslagen in de map "verzonden berichten"
    https://support.office.com/nl-be/article/Wijzigen-waar-verzonden-e-mailberichten-worden-opgeslagen-bd95ef3b-8c04-466a-8576-d1ce0eabeb2c?ui=nl-NL&rs;=nl-BE&ad;=BE

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord