}
abonneren
Apps & Software

waarom windows 8.1 verkenner zichzelf opent ?

ik zou niet weten, niet na update, niet na install ander programma e.d.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Slachtoffers van trojans hebben vaak te maken met rare gedragingen van hun pc.. net of je pc een eigen wil heeft gekregen, het zichzelf openen van Windows verkenner. Popup vensters die automatisch tijdens het browsen tevoorschijn komen, zonder je toestemming. , kunnen de symptomen zijn. van Spyware, Keyloggers enz.
  .
  Soms zijn de gratis programma's niet zo gratis en betrouwbaar als we denken: er wordt - dikwijls zonder dat je er erg in hebt - regelmatig geprobeerd om allerhande extra's mee te installeren op je computer. Sites zoals Softonic, hebben die gewoonte, de software die ze gratis aanbieden is meestal wal oké, maar je moet alleen goed opletten wat er nog meer aan extra's aangevinkt staat, en bij die extra's die vinkjes weghalen. Voordat je de download start. meestal staan die vinkjes verscholen in een hoekje van de site, zodat het minder opvalt.
  .
  wat moet je doen ? als het je toch is overkomen…
  Hier heb je een methode om er vanaf te komen. Wel de instructies goed opvolgen, anders ben je "spreekwoordelijk" nog verder van huis
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

  Download AdwCleaner naar je Bureaublad.
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk na de scan goed of je alles wel kan verwijderen. Soms kunnen bestanden onterecht als verdacht worden aangezien, mp3-4 bestanden van Bittorent bijvoorbeeld. Maar over het algemeen is dat, wat hij vindt, Spyware/Adware, keylogger en andere rommel.
  Klik dan pas op clean
  Herstart je computer.
  Indien je Startpagina ook gehijackt was, stel dan de zoekmachine opnieuw in, deze word standaard door AdwCleaner terug gezet naar Google.com
  En check of de symptomen zich nog voordoen.
  .
  Het tooltje is vrij te downloaden en te gebruiken, en er verschijnen regelmatig updates

Beantwoord deze vraag