Apps & Software

Waarom werkt Zyxel P-2602HW router niet met VOIP?

Ik heb Ziggo met Ubee modem en W7. Normaal draait mijn Internet als een tierelier. Als ik er een router op aansluit, dan kom ik niet meer het internet op. Nu wil ik een Zyxel P-2602HW router met VOIP en draadloos installeren, maar kom ik weer geen stap verder. De lichtjes op de router branden wel, maar weinig internet. Bij ''verbinding instellen" wordt er naar een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd, maar die heb ik ook niet nodig als mijn PC rechtsstreeks in het Ubee modem gaat. Ook kan ik de router niet aanspreken via mijn browser. Kan het zijn dat de ingang van de Zyxel ''DSL" niet correspondeert met mijn breedbandverbinding? Of wellicht iets anders?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  De Zyxel P-2602HW is een (a)dsl modem
  outer. Dit gaat NIET samen werken met je Ziggo modem. Een LAN poort oplossing (dus als switch instellen) heb je ook niets aan. Jouw Voip gaat het dan niet doen. Afgezien het feit dat jouw ziggo modem als modem draait en geen NAT (router) draait.

  Alternatief iets als oz een voorbeeld:
  http://www.callvoip.nl/product_info.php?products_id=28
  of een pure ATA
  http://www.voipshop.nl/products/voip-adapter-ata/
  of
  http://www.tcshop.nl/technotes/voip-spa3000_voipbuster.pdf
  ik heb beiden gehad.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord