Apps & Software

Waarom werkt Panasonic Viera niet?

Vandaag onze nieuwe TX-50g30 mogen verwelkomen. Alle kabeltjes had ik gereed dus aansluiten was zo gepiept. Naar de tv een vaste ethernetkabel direct van het mult-pc modem van Tele2 (versatel) davolink DV-201AMR. Vervolgens eerst gekozen voor automatisch een ip-adres te laten instellen door de tv. Deze werkte niet, ik heb er toen voor gekozen om in het tv-menu handmatig ip-adres, subnetmask, gateway en DNS adres in te geven. Tijdens de connectietest blijft hij falen op "verbinding met gateway testen". Als ik met deze instellingen kies voor "internet" op de afstandsbediening dan krijg ik "de connectie met de server is niet in orde foutcode 008". Al geprobeerd om verschillende poorten te forwarden maar geen effect.

2 antwoorden
  • Het modem van Davolink blijkt een voorkeur te hebben voor LAN1. Oorspronkelijk werd deze poort gebruikt om de kast van versatel voor digitale tv hierop aan te sluiten. Heel toevallig alle andere 3 LAN poorten eerder al geprobeerd behalve deze.

    Oplossing is dus: aansluiten op LAN1.
  • Ik heb hetzelfde als de bovengenoemde vraag.
    Eerst heeft hij het gewoon gedaan en nu moest ik de nieuwe software opstarten en nu krijg ik ook steeds connectie met de server is niet in orde foutcode 008

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord