Apps & Software

Waarom speelt Windows media player geen mp3 af?

Mijn Windows media player speelt geen media af. In ieder geval geen MP3 en die melding krijg ik dan. Nu weet ik dat ik voor het afspelen van diverse media codecs nodig heb en heb van K-lite ook een 64 bits codecspack voor de mediaplayer gedownload maar ik kan nog steeds geen mp3 afspelen. Wat nu? De software van mijn creative Audigy 2 (64 bits) speelt alles af maar waarom heb je voor de WMP nu weer extra codecs nodig en waarom levert Microsoft die schijnbaar niet bij windows?

1 antwoord
  • Heb je een windows dvd? Gewoon op repair.
    je zou makkelijk terug kunnen gaan naar een herstelpunt voor dat het probleem er was, daar gaat geen data verloren van.
    zie: Configuratiescherm\Alle Configuratiescherm-onderdelen\Herstel > een ander herstelpunt, en dan een punt voor probleem kiezen.
    als je wmp toch nooit gebruikt, maar een ander programma, zie ik het probleem niet in, klik met rechtermuisknop op een mp3 file, openen met> standaard programma selecteren, en kies daar je eigen mp.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord