Apps & Software

Waarom oppassen met je Norton account?

Even een nare ervaring delen. Als u ooit een Norton product heeft aangeschaft, daarna misschien van uw computer verwijderd, pas dan op, want uw Norton account op www.mynortonaccount.com blijft altijd bestaan. Als er op dit account staat aangegeven dat u kiest voor automatische update van uw abonnement, ( dit is een standaard instelling vlgs mij ) wordt automatisch ieder jaar het abonnements geld van uw credit card afgeschreven, zonder dat u daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Dit dient u dus rap uit te schakelen. Uw inlog naam is uw E-mail adres, wachtwoord vergeten, je wordt aan een nieuwe geholpen, waarna je die gevaarlijke setting kan verwijderen. Ik wist dit niet, kreeg een afschrijving, na lang bellen met Symantec, kreeg ik bovenstaande te horen. Ik laat nu de afschrijving door de credit card company storneren. Ze kunnen de boom in. Het volstaat dus niet om alleen de Norton software te verwijderen ( met hun tool ), er is dus ook een link Norton account, wat altijd blijft bestaan.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Daar is norton niet uniek in: ´k zag onlangs ook zoiets bij mcafee! Weer een reden om nooit troep van norton mcafee aan te schaffen. Nod 32 is toch het besten en zeker een stuk goedkoper.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord