Apps & Software

Waarom loopt flash player vast?

Als ik filmpjes van You Tube of andere sites af wil spelen dan stopen deze na ongeveer 5 seconden met laden en na 11 seconden met afspelen. Ik heb al van alles geprobeerd, java opnieuw installeren en inschakelen. Flash player opnieuw installeren na de ouwe te hebben verwijderd. Ik heb geen idee wat ik nu verder moet doen om dit te verhelpen. Wie kan mij helpen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    En had je ook al YouTube Downloader HD geprobeerd, waarover een artikel staat op de site van computer totaal http://computertotaal.nl/software/26265-youtube-downloader-hd.html Of eventueel via http://www.keepvid.com/ dan bedoel ik niet het programma, maar de online video downloader.
    Als een youtube video weer vastloopt, zou je ook nog kunnen checken, of er info over te vinden is, in Windows logboeken. Zie daarover computer totaal http://computertotaal.nl/cursussen/2889-aan-de-slag-met-windows-logboeken.html

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord