abonneren
Apps & Software

Waarom is Spotnet zo traag?

Hopelijk zijn er hier ook mensen aanwezig die Spotnet hebben. Bij mij is het de laatste tijd nogal een traag programma geworden. Het downloaden van de headers, de handtekening controle alles Soms krijg ik ook time outs. Als alles binnen gehaald is (de headers en de handtekeningen controle) dan gaat het downloaden wel weer snel. Is Spotnet bij jullie ook zo traag de laatste tijd met het binnenhalen van de headers en handtekeningen controle? Of ligt het soms aan mijn news groepen provider? Zelf heb ik dus nu nog: Ziggo 120 mb verbinding, maar haal dus een 75 mb hieruit maximaal Abonnement bij newsgroep provider hitnews.eu ook van 120 mb.

1 antwoord
  • Spotnet is één van de noodgedwongen opvolgers van FTD dat door toedoen van BREIN de das omgedaan is. Vanaf het begin is juist traagheid een punt van kritiek geweest op Spotnet. Om die reden gebruiken veel mensen, waaronder ikzelf, Spotlite. Dit progje is inderdaad veel sneller maar mist ook wat toeters en bellen. Je kunt het in ieder geval eens proberen, naast Spotnet. Zie ook http://www.spot-net.nl/forums

    Over Ziggo en jouw payserver kan ik niet veel vertellen (gebruik zelf XSNews in combinatie met kabel/UPC). Misschien vind je meer informatie op het forum van FTD (dat bestaat dus nog) http://forum.ftd.nu/ Er zijn daar topics die over dit specifieke onderwerp gaan.

Beantwoord deze vraag