Apps & Software

waar kan i foutcodes vinden voor medion pc?

medion MD9783 notebook pc geeft foutcode bij opstarten 4 biepjes en wordt herhaald. Kan ik hiervoor ergens een uitleg vinden?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Zoeken naar informatie in de gebeurtenislogboeken van de computer. Je gaat hiervoor als volgt te werk:
  .
  Gebeurtenislogboeken met fouten weergeven voor toepassingen
  .
  Je kan deze stappen alleen uitvoeren als je bent aangemeld als beheerder. ofwel als gebruiker alle gebruiksrechten hebt
  .
  Open Logboeken door achtereenvolgens te klikken op de knop Start, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging, Systeembeheer en vervolgens te dubbelklikken op Logboeken.‌ Beheerdersmachtiging vereist, als er om het beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt je eventueel het wachtwoord of een bevestiging.
  .
  Dubbelklik in het linkerdeel venster op Logboeken Toepassingen en Services, zoek het programma waarin de fout is opgetreden en bekijk de foutgebeurtenissen voor het programma.
  Dubbelklik op een gebeurtenis om een beschrijving en koppelingen naar meer informatie weer te geven.
  • +
  • 0
  • -
  Ik weet niet of je bij het normaal starten in het verleden hebt gezien of het een AMI of een Phoenix BIOS is. Zie hier de meest gebruikelijke "beep codes": http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml

  4x en weer 4x zou kunnen duiden op een Phoenix BIOS. Maar het makkelijkst is als de machine toch doorstart, met software als hwinfo (hwinfo.com) het even na te lopen (Motherboard -> SMBIOS_DMI -> BIOS).

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord