Apps & Software

W7.De systeemherstelschijf kan niet worden gemaakt. De parameter is onjuist. (0x80070057)?

Bij het aanklikken van de knop "Schijf maken" wordt deze melding gegeven: De systeemherstelschijf kan niet worden gemaakt. De parameter is onjuist. (0x80070057). De RPC service staat op auto. Ook de Volume Shadow Copy staat op automatisch. Decimal seperator is een `,´. Verder geen aanwijzingenkune°ne vinden. Heeft u een idee?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  U kunt dit probleem op een van de volgende manieren oplossen:

  De instelling van het decimaalteken wijzigen

  Dit probleem kan optreden als het decimaalteken niet is ingesteld op '.' (punt). Dit is gebruikelijk in andere talen en landinstellingen dan het Engels (Verenigde Staten), bijvoorbeeld in het Nederlands (Nederland).

  Als u het decimaalteken wilt wijzigen, gaat u als volgt te werk:
  Open het Configuratiescherm, klik op Klok, taal en regio en klik vervolgens op Land en taal.
  Klik op het tabblad Indelingen en klik op Extra instellingen.
  Typ in het veld Decimaalteken een . (punt), en klik vervolgens twee keer op OK.
  Start de computer opnieuw op.
  Opmerking Door software van derden kunnen wijzigingen worden aangebracht in de runtime-landinstelling en kan de instelling in het Configuratiescherm worden genegeerd
  • +
  • 0
  • -
  Ah, i see. Well th'tas not too tricky at all!"

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord