Apps & Software

Via Secunia melding Macrovision Update Service ActiveX Control 1.x "end of live" is. Wat nu ?

Secunia PSI geeft aan dat programma op geen enkele wijze meer wordt ondersteund. Hierdoor mogelijk een gevaar. Advies is te verwijderen. En dan ?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Secunia is een programmaatje dat update status bijhoud van andere software, zoals anti-virus scanner, Java software, enz. en een melding doet wanneer er weer een nieuwe update beschikbaar is. Wanneer je updates handmatig wil downloaden. Mijn advies, stel je anti-virus, Java, en andere software, zoals Windows, of Firefox browser enz., voortaan zo in, dat, wanneer nieuwe updates uitkomen, die automatisch worden gedownload.
  • +
  • 0
  • -
  Anderen melden op andere sites hetzelfde. Zie http://secunia.com/community/forum/thread/show/14821
  e_macrovision_update_service_activex_control_1_x .

  Het is inderdaad iets stokouds, dat de oorspronkelijke maker niet meer onderhoudt, maar hoe kom je er van af?

  Om van de foutmelding af te komen, hernoem bijv. het isusweb file (zie dat thread) naar .old. Blijkt dan andere software van jou niet meer te werken, kun je het altijd herstellen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord