Apps & Software

Vervolg vraag aan Oscar naar aanleiding van geplaatst antwoord?

Beste Oscar. Ik denk dat je mijn probleem niet begrijpt. Jouw antwoord suggereert dat ik Vista kan opstarten en bedienen en het context menu kan gebruiken om de handelingen uit te voeren die jij voorstelt. Dit is echter niet het geval. Ik kan het contextmenu niet gebruiken en al helemaal niet Vista zelf opstarten omdat de registerfiles die nog in de prullenbak staan allemaal onderdeel zijn van windowsverkenner zelf. Het enige wat ik nog kan doen is via safemode menu kiezen voor windows herstellen daarna via geavanceerde opties voor opdrachtprompt en daar dan nog iets mee proberen want andere geavanceerde opties geprobeerd en werken niet. " attrib - s - h gerecycleerd " in de opdrachtpromp" levert echter geen resultaat op.

1 antwoord
  • http://computertotaal.nl/apps-software/windows-vista-herstellen-1913?

    Andere benadering. Als je probeert om Vista op te starten (wat niet helemaal lukt, dat weet ik), krijg je dan berichten van missende dll's?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord