abonneren
Apps & Software

toen ik mijn pc opstartte vanmorgen waren alle bestanden en gegevens van de laatste jaren weg is dit een virus of ?

Alles behalve avg en mijn scanner staan nog op de pc alle fotos gegevens en bestanden zijn gewist ik kan ook niet meer op mijn outlook. Het lijkt wel of ik de laatste jaren helemaal geen pc heb gehad. Ik ken een gecrashte pc waarbij je alles zelf weer moet installeren maar dat hij gewoon de laatste jaren wist en dan opstart zoals ik hem kreeg ken ik niet. Kan ik nog dingen terug halen? Is dit een overbelaste schijf of een virus?

1 antwoord
 • http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/show-hidden-files#show-hidden-files=windows-7
  .
  Probeer voor je zelf na te gaan welke handeling(en) je het laatst verricht had, toen je de computer de laatste keer gebruikte. Met de rechter muis knop, kun je, wanneer je een onbewust een verkeerde handeling verricht, je systeem behoorlijk in de war gooien. Maar mogelijk heb je door een (onbewust) verkeerde handeling van al je bestanden verborgen bestanden gemaakt. Maar staan ze nog wel op de harde schijf. Op de boven vermelde link vind je aanwijzingen om je bestanden in via Windows configuratie weer zichtbaar te maken.
  .
  ………………………….
  http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/recuva-fotos-bestanden-terugvinden-bestandsherstel
  .
  Hier heb je een tooltje om je (gewiste) bestanden terug te halen. Indien het eerste niet lukt. Maar probeer eerst via Windows, de verborgen bestanden (weer) zichtbaar te maken.
  .
  Suc6….

Beantwoord deze vraag