Apps & Software

themida foutmelding?

Hallo, nadat ik een programma installeer dan komt na een keer of vijf opstarten de foutmelding. Themida visus of corrupt programma en dan is het gebreurt start hij niet meer op, installeer ik hem opnieuw zelfde verhaal. op andere pc staat het zelfde op geen probleem nu lees ik veel over dit probleem en dat dit citaat: Themida wordt gefabriceerd door Oreans Technologies en je hebt deze demoversie met een ander bestand gedownload. DE driver is oreans32.sys die zich, hoe kun je het raden, in Windows\System32 bevind de fabrikant is kan iemand mij helpen dit te verwijderen, ik heb geeb idee hoe het erop is gekomen, maar staat erop en moet eraf eigenlijk. Graag hulp en advies vriendelijke groet Peter.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Ik weet niet welk programma u heeft geïnstalleerd.
  Themida is n.l. een software protector ontwikkeld voor software ontwikkelaars.
  Hoogstwaarschijnlijk heeft u de demo versie gedownload (bewust of onbewust)
  Maar er is ook een themida virus.

  U kunt uw computer beter na laten kijken op een malware computerforum:
  http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewforum.php?f=206


  • +
  • 0
  • -
  Download APP NANA on the APP STORE and Input my invitation code 4ee509174 it'll give you 100000 poitns to redeem for iTunes gift card +3Was this answer helpful?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord