Apps & Software

Syteemherstel niet meer mogelijk bij Windows 10?

Wil systeemherstel bij Windows 10 als volgt uitvoeren: druk achtereenvolgens Instellingen - Bijwerken en beveiligingen - Systeemherstel - Teruggaan naar vorige versie - Aan de slag--- dan verschijnt een blauw blokje met daarin de tekst: U kunt helaas niet teruggaan. De bestanden die nodig zijn om eerdere versie van Windows terug te zetten zijn verwijderd van de PC. Vraag : wat moet ik doen ?? Komt dit weer goed met een volgende update van Windows 10 ??

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Voorzichtig vraagje:
  Is de "upgrade" naar Windows 10 langer geleden dan 31 dagen? Dan kan er inderdaad niet meer terug gegaan worden naar een vorige versie. Op deze manier zet W10 zich helemaal vast op je computer.
  • +
  • 0
  • -
  Als je terug wilt naar windows 7 of 8 en je krijgt deze melding, dan zijn er 2 mogelijkheden. Of er is een maand verstreken sinds je windows 10 hebt gedownload, zoals kasander zegt, of je hebt mbv schijfopruiming (per ongeluk) je vorige versie van Windows verwijderd. Je kunt je computer in dit geval terug zetten naar fabrieksinstellingen. Je hebt dan je oude versie weer maar bent verder wel al je programma's ed kwijt.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord