Apps & Software

systeemherstel wordt in Windows 7 niet uitgevoerd: foutmelding 0x80070005?

Systeemherstel start wel, foutmelding komt aan eind van actie.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Deze fout kan ook optreden door een malware-infectie. Open je antivirussoftware en voer een scan uit om malware te vinden en te verwijderen. Als je geen antivirussoftware op je computer hebt, kan je Microsoft Safety Scanner gebruiken. Je kan Microsoft Safety Scanner als volgt downloaden en uitvoeren:
  Ga naar http://www.microsoft.com/security/scanner/nl-nl/default.aspx
  Klik op Nu downloaden.
  Klik op Uitvoeren als dat wordt gevraagd.
  Volg de instructies om Microsoft Safety Scanner te downloaden en te installeren. Voeg op je bureaublad een snelkoppeling naar Safety Scanner toe als dat wordt gevraagd.
  Dubbelklik vanaf je bureaublad op het pictogram van Safety Scanner. Als Safety Scanner is gestart, klik je op Scantype, op Volledige scan en op Volgende.
  Als de scan klaar is, verwijdert je alle gevonden malware
  suc6…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord