Apps & Software

ssd keeper 16 hoe werkt het?

ik vertrouw deze software niet zo. Wat vindt u?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Ga je over op een SSD, dan geniet een schone installatie altijd de voorkeur. Je huidige installatie van Windows is geconfigureerd op basis van een traditionele harde schijf. Deze schijven gebruiken bewegende ‘platters’, die zijn ingedeeld als tracks, clusters en sectoren. Een SSD werkt heel anders en heeft geen bewegende delen meer. Hier spreken we van zogenoemde pages, datablocks en planes die uiteindelijk een chip vormen.

    Bij een schijfkopie of herstel vanuit een image wordt de huidige configuratie meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan defragmentatie dat nog aan staat. Dit is bij een SSD volkomen zinloos. Bij een schone installatie zal Windows de optimale instellingen toepassen. Bij het terugzetten van je systeem, zullen er na het overzetten nog een aantal opties in- en uitgeschakeld moeten worden om de SSD optimaal te benutten

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord