Apps & Software

SSD inbouwen in laptop en werken met WIN7 en Live Mail 2009?

Al veel hiermede aan de gang geweest, maar het wil (nog) niet lukken. Het betreft een OEM win7 versie in een laptop. Klonen wil ik niet, want dan gaat de rommel mee van mijn huidige HD. Als je Win7 schoon op de SSD wil zetten werkt het OEM nummer niet meer omdat je een essentieel onderdeel vervangt, inmiddels wel een site gevonden om Win7 te downloaden en pas aan het eind het OEM nummer moeten invullen maar dat ging dus ook mis. Ook is de oude Live Mail 2009 nergens meer te vinden en dat werkte veel beter. En waarom zou je zeggen, omdat Win7 en Live mail 2009 nog steeds het fijnste werkt. Ik heb nog steeds geen medestander gevonden die bovenstaande heeft uitgedokterd, ik zou graag hierover van gedachten willen wisselen.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Ik ben absoluut een medestander!
    Maar waarschijnlijk hoort de dvd bij een ander merk (en/of type) computer. Dan gaat het je niet lukken! Een OEM wordt namelijk (een beetje) aangepast door de leverancier. En die past niet alleen de logo's aan.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord