Apps & Software

Software voor maken template nieuwsbrief?

Beste, Ik wil graag een template maken, waarin voortaan nieuwsbrieven komen te staan. Ik loop namelijk stage bij een bedrijf waarin 5 mensen nieuwsbrieven versturen, maar dat gaat telkens met een andere lay-out en er wordt nu nog gebruik gemaakt van word en paint, dat werkt meestal niet goed. Op internet kom ik telkens software tegen die betaald zijn en meestal gericht zijn op het versturen van nieuwsbrieven zelf met statistieken, dat hoeft niet want ik wil alleen een design maken! Weet iemand hier gratis software waarmee ik een template kan maken? Uit die template moeten de andere medewerkers gemakkelijk tekst en afbeeldingen kunnen toevoegen, bij word gaan er allerlei dingen verschuiven. Alvast bedankt!

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  https://support.office.com/nl-nl/article/Een-nieuwsbrief-maken-om-contact-te-houden-met-klanten-3431dd22-5fab-404a-8e1f-41f5f4796e9a
  .
  http://www.pepermunt.net/kantoor-online/nieuwsbrief-maken.html

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord